Eblocks 2 CMS
Eblocks2 : de kracht van eenvoud…

Sinds de vorige eeuw (1999) bouwen en designen wij websites voor onze klanten. Daar wij van onze klanten steeds vaker de wens hoorden om meer controle over hun eigen websites te hebben, besloten wij het succesvolle Eblocks Content Management Systeem (CMS) te ontwikkelen.

Eblocks2 is het antwoord voor de eenvoudige gebruiker tot de veeleisende webspecialist. Uw website kan altijd up-to-date zijn, zonder tussenkomst van webmasters, programmeurs en bijbehorende facturen. Eblocks2 is een Nederlands product met een bereikbare helpdesk.

Enkele speerpunten van ons Eblocks2 Content Management Systeem:
Eenvoudig te beheren
Met minimale kennis kan iedereen zijn eigen website(s) bijhouden.
Ons systeem is gebouwd vanuit de stoel van de gebruiker en niet vanuit de stoel van de techneut.
Modulair op te bouwen
U kunt extra modules toevoegen aan het Eblocks2 Basic pakket. U betaalt dus alleen voor functionaliteit die u echt nodig heeft.
Google vriendelijk
U heeft alle mogelijkheden om uw website te optimaliseren en zo een zoekmachine vriendelijke website te creeëren. Daarnaast krijgt u toegang tot onze optimalisatie & promotie tips..
Updates
Door de unieke centrale opbouw van Eblocks2 CMS wordt er voortdurend gesleuteld aan nieuwe functionaliteit, die het systeem nog gebruiksvriendelijker en uitgebreider maken.