Voor wie?

Eblocks2 is uitermate geschikt voor iedereen die zijn website graag in eigen beheer wil bijhouden.

Wij hebben ons bij de ontwikkeling gericht op het klein / midden bedrijf.
Of u een eenmanszaak bent, of juist een groter bedrijf of vereniging waarbij een groep mensen gezamenlijk de website updaten, ons Eblocks2 systeem is er klaar voor.

Dankzij een uitgebreid rechtensysteem kunt u bepalen wie welke pagina’s en modules mag gebruiken. Zelfs voor meerdere websites.


Eerst hebben we uitgebreid gekeken naar potentiële CMS’en / andere CMS aanbieders en allen hadden 1 ding gemeen..: Moeilijk moeilijk moeilijk.
Als je als dagelijkse internetgebruiker zelf soms al meer dan een dag moest studeren om te begrijpen hoe een bepaald CMS systeem in elkaar zat, laat staan dat één van mijn ‘minder computer begaafde’ klanten zijn/haar eigen website zou moeten beheren.Het Eblocks CMS is ontwikkeld in de visie: volledige functionaliteit in een zo gebruiksvriendelijke beheeromgeving. Iedereen zou binnen zeer korte tijd met het Eblocks CMS moeten kunnen werken.

Dit resulteerde in een Content Management Systeem waarbij iedereen die in staat was een email te typen, ook in staat was om zijn eigen website bij te houden.

Een aantal jaren verder hebben we ondertussen goed geluisterd naar de wensen van onze klanten.
Ook het internet van toen is niet meer het internet van nu.
Daarom hebben wij het gehele Eblocks systeem onder de loep genomen en hebben het systeem vanaf de grond aan opnieuw opgebouwd en aan alle kanten verbeterd.
Naast de eenvoud in gebruik, staat vindbaarheid in Google (met 95% marktaandeel) centraal.