Werkwijze

U heeft uw interesse getoond in onze diensten en/of Eblocks2 systeem. 
Wat zijn de volgende stappen...

Allereerst een intake gesprek.
U verteld ons uw ideeën ,wensen en wij vertellen hoe wij van uw ideeën realiteit kunnen maken. Indien gewenst kunnen wij dat op uw locatie doen, of bij ons.

Offerte
Nu uw ideeën bekend zijn bij ons zijn kunnen wij een tekstuele basis opzet maken en volgt de prijsopgaaf. De offerte is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.
In enkele gevallen kan het zijn dat er toch kosten aan een offerte gebonden zijn…
(Bijvoorbeeld u wilt custom-made een geavanceerde dating-site laten ontwikkelen, waarbij videodating mogelijk is en alle mogelijke toeters en bellen in voorkomen) .


Bij grote omvangrijke opdrachten kan het noodzakelijk zijn, om een goede en gerichte prijs te kunnen geven, dat wij eerst een functioneel plan moeten schrijven die alle functionaliteiten en werkwijze van een website beschrijft. Dit kunnen tijdintensieve opzetten worden en het functioneel plan dient ook betaald te worden, ongeacht of de opdracht voor ons doorgaat. Indien het maken van een functioneel plan van toepassing is zullen wij dat bij de intake laten weten. Bij grote projecten is het vooraf niet mogelijk om een richtlijn qua bedrag te noemen zonder voorstudie, of wij nemen een hele grote veiligheidsmarge  om geen verkeerd prijsbeeld te scheppen.

Voortraject
Na akkoord van de prijsopgaaf en (gedeeltelijke) betaling wordt uw project ingepland.
U ontvangt een grafische opzet van uw website, zoals wij denken dat deze binnen uw ideeën zouden passen.
Indien u niet geheel tevreden bent over het design maken wij, zonder enige meerprijs, een andere grafische opzet totdat u 100% tevreden bent. (uiteraard is goede feedback van groot belang in zo’n geval)
Ontwikkeltraject
Het basis ontwerp is goedgekeurd en beginnen met de ontwikkeling.
Wanneer de website zijn vorm begint te krijgen zullen wij u zeker een sneak-preview geven, zodat wij eventueel uw commentaar nog mee kunnen nemen in de ontwikkeling. Vaak is het al mogelijk dat u al een en ander kunt vullen qua content (teksten / foto’s)